ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανταλλαγή πυρών από τους υποψήφιους Δημάρχους Λεμεσού - «Σφάζονται με το γάντι» Νικολαΐδης και Αρμεύτης

Ανταλλαγή πυρών από τους υποψήφιους Δημάρχους Λεμεσού - «Σφάζονται με το γάντι» Νικολαΐδης και Αρμεύτης

Η υποψηφιότητα Γιάννη Αρμεύτη εμπεριέχει «ένα τεράστιο και ξεκάθαρο θέμα σύγκρουσης συμφέροντος», αναφέρει το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου για τη δημαρχία Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη, προσθέτοντας ότι το μέλλον της πόλης δεν μπορεί να βρίσκεται κάτω από τέτοια διλήμματα. Tην ίδια ώρα o υποψήφιος για τη δημαρχία της Λεμεσού Γιάννης Αρμεύτης, μέσω του πολιτική του γραφείου απαντά πως, δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία «χαρτοπολέμου για τα χιλιοειπωμένα και χιλιοαπαντημένα».

 

Σε ανακοίνωση του, το επιτελείο Νικολαΐδη κάνει αναφορά σε περιστατικά κατά την θητεία του κ. Αρμεύτη ως δημοτικός σύμβουλος (2006-2016), όπου «συμμετείχε και ψήφιζε σε συνεδρίες της Πολεοδομικής Επιτροπής και του δημοτικού συμβουλίου, όταν εξετάζονταν αιτήσεις που αφορούσαν το αρχιτεκτονικό του γραφείο», αλλά και ως μελετητής, όπου «σε αρκετές περιπτώσεις, μέσα στα πλαίσια προώθησης των συμφερόντων του και των πελατών του καταπάτησε νομοθεσίες και κανονισμούς».

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Λεμεσού Γιάννης Αρμεύτης, δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία «χαρτοπολέμου για τα χιλιοειπωμένα και χιλιοαπαντημένα», αναφέρει το επιτελείο του, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του επιτελείου του ανθυποψηφίου του Νίκου Νικολαΐδη. Καταδικάζει επίσης χθεσινοβραδινό περιστατικό μετά τη λήξη debate τηλεοπτικού σταθμού.

Σε ανακοίνωση του, το επιτελείο Αρμεύτη καταδικάζει «απερίφραστα, το ψεσινό περιστατικό βίας, μετά τη λήξη του debate του τηλεοπτικού σταθμού Capital, στο Λανίτειο, με προπηλακισμό πολιτών», προσθέτοντας ότι προηγήθηκε προσωπική επίθεση στον Γιάννη Αρμεύτη κατά τη διάρκεια υποβολής της υποψηφιότητάς του.

Τα δυο αυτά περιστατικά είναι «αποτέλεσμα της τοξικότητας που υπάρχει», συνεχίζει η ανακοίνωση και κάνει λόγο για εμπρηστική ανακοίνωση του κ. Νικολαΐδη, ο οποίος «επιμένει στην τοξικότητα, την πόλωση και τον διχασμό». Καλεί δε όλους να κατεβάσουν τους τόνους και υπογραμμίζει ότι η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να βρει τους Λεμεσιανούς ενωμένους και σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top