Βούρος: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Βούρος: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή στον Απόλλωνα: “Τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Κρήτης δέθηκα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό το δείχνει κι ότι έκανα τα περισσότερα παιχνίδια μου από οποιαδήποτε άλλη ομάδα που έχω παίξει, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε μία λύση για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και αναγκαστικά έπρεπε να ψάξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.