Άγριο περιστατικό στην Ελλάδα: Συνταξιούχος αστυνομικός ξυλοκόπησε άγρια τον 89χρονο πατέρα του

Άγριο περιστατικό στην Ελλάδα: Συνταξιούχος αστυνομικός ξυλοκόπησε άγρια τον 89χρονο πατέρα του

Ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στη Λαμία, με θύμα έναν 89χρονο και θύτη τον 60χρονο γιο του, μέσα στο σπίτι που μένουν μαζί και οι δύο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία έγινε από τον ίδιο τον 89χρονο, το πρωί του Σαββάτου και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός γρονθοκόπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο, την μύτη και το στόμα, στη συνέχεια τον κουτούλησε και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος, τον πάτησε με το πδι του στο στήθος.

Στο σημείο έφτασε, μετά από σχετική ειδοποίηση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 89χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, εκεί που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ του χορηγήθηκε παραγγελία για εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε διαθέσιμο ασφαλή χώρο διαμονής, ούτε συγκατατέθηκε στην εγκατάσταση της εφαρμογής «Panic Button».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE