Έλιωσε κλοπιμαία αντικείμενα από εκκλησία στη Λευκωσία - Πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου

Έλιωσε κλοπιμαία αντικείμενα από εκκλησία στη Λευκωσία - Πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης εκκλησίας και κλοπής διάφορων αντικειμένων, που διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου στη Λευκωσία για την οποία τελούν ήδη υπό κράτηση δύο άντρες ηλικίας 47 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 18/8/2024, η Αστυνομία προχώρησε χθες σε ακόμη μία σύλληψη άντρα ηλικίας 46 ετών, για το αδίκημα της κλεπταποδοχής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχαν διενεργηθεί μετά τη σύλληψη των δύο πρώτων ανδρών, φαίνεται αυτοί να είχαν πωλήσει χρυσαφικά που αποτελούσαν προϊόν κλοπής από την εκκλησία, σε συγκεκριμένο χρυσοχοείο στη Λευκωσία.

Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω χρυσοχοείου, συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι παρέλαβε τα εν λόγω χρυσαφικά και τα έλειωσε. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE