ΚΟΙΝΩΝΙΑ

54χρονος «ανάπηρος» τραγουδούσε και χόρευε σε ξενοδοχείο της Κύπρου! Τον έκαψε το Youtube

54χρονος «ανάπηρος» τραγουδούσε και χόρευε σε ξενοδοχείο της Κύπρου! Τον έκαψε το Youtube

Εδώ και χρόνια έπαιρνε επιδόματα που δεν δικαιούταν από την Βρετανία με αποτέλεσμα να έχει μπλέξει άσχημα. Για όλα αυτά φυσικά ευθύνεται ένας χρήστης του Youtube που ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου ο 54χρονος διασκεδαστής χορεύει και τραγουδά.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σε μπελάδες μπλέχτηκε ένας 54χρονος Βρετανός, ο οποίος από το 2008 δηλώνει ανάπηρος και παίρνει σχετικό επίδομα με το ποσό που έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Daily Mail να ξεπερνά τις 32.000 λίρες.

Ο 54χρονος Jerry Foale, που εργάζεται ως διασκεδαστής σε ξενοδοχεία και clubs  στην Κύπρο αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, αφού ένα βίντεο με τον ίδιο να χορεύει και να τραγουδά έφτασε στα χέρια του το Υπουργείου Εργασίας και Συντάξεων της Βρετανίας.

Seasoned entertainer: Jerry Foale, 54, is facing jail after he was caught on video singing and dancing at venues across Europe - while fraudulently pocketing tens of thousands of pounds in disability benefits

Ο δήθεν ανάπηρος με καταγωγή από το Plymouth παραδέχτηκε ότι τα όσα έγραφε στην αίτηση του για αναπηρικό επίδομα ήταν παραπλανητικά, τονίζοντας ότι είχε μια πραγματική ασθένεια για την οποία όμως υπερέβαλε.

Μάλιστα παραδέχτηκε ενοχή σε 7 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και αφορούν τις χρονιές από το 2008 μέχρι το 2014.

Uncovered: The singer was caught out after footage of him taking to the stage (such as this clip, above) was posted on the video-sharing website, YouTube, and the Department for Work and Pensions was tipped off

Αναφέρεται παράλληλα ότι o Foale είναι πολύ γνωστός στην Κύπρο για τις εμφανίσεις του ως διασκεδαστής σε ξενοδοχείο, ενώ είχε κάνει και μια πετυχημένη σειρά εμφανίσεων στην Ισπανία, την ίδια περίοδο που έπαιρνε το αναπηρικό επίδομα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top