ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε αν θα βρέξει

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε αν θα βρέξει

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά το απόγευμα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι 4 μποφόρ για να εξασθενίσουν σταδιακά σε ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά, τις απογευματινές ώρες, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top