Τι κοινό έχουν Χριστοδουλίδης, Ειρήνη Χαραλαμπίδου και οι… Beatles;

Τι κοινό έχουν Χριστοδουλίδης, Ειρήνη Χαραλαμπίδου και οι… Beatles;

Το χιούμορ της βουλεύτριας Ειρήνης Χαραλαμπίδου μπορεί να χαρακτηριστεί άλλοτε καυστικό, σίγουρα ιδιαίτερο και αν μη τι άλλο, ευφυές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο «Χ» δημοσίευσε φωτογραφία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ, συνοδευόμενο από Κωνσταντίνο Κόμπο και Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να περνάει μία…διάβαση πεζών.

Μάλιστα, την διαμόρφωσε από έγχρωμη σε ασπρόμαυρη για να θυμίζει περισσότερο αυτή του θρυλικού συγκροτήματος των Beatles. Το πρωί της Παρασκευής 8 Αυγούστου, πριν από 55 χρόνια, οι Beatles φωτογραφήθηκαν να περπατούν σε μια διάβαση πεζών στο Λονδίνο. Στη συνέχεια έγινε το εξώφυλλο του άλμπουμ τους Abbey Road.

Παράλληλα, μοιράστηκε και μία δική της φωτογραφία σε διάβαση πεζών.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE