Εγκαίνια για το υπερσύγχρονο πρακτορείο στοιχημάτων της «BookieCo» στην Λάρνακα

Εγκαίνια για το υπερσύγχρονο πρακτορείο στοιχημάτων της «BookieCo» στην Λάρνακα

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και στην παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου πρακτορείου στοιχημάτων «BookieCo» στη Λάρνακα.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Αντιδήμαροχος Δρομολαξιάς – Μενεού κ Γιάννος Ιωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας κ.Λούης Χριστοδουλίδης μαζί με τον CEO της εταιρείας κύριο Λάζαρο Φιλίππου και τον πατήρ Παναγιώτη Ζάρο.

Η «BookieCo» ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην Κυπριακή αγορά με 64 υπερσυχρονα πρακτορεία στοιχημάτων σε όλη την Κύπρο. Δημιουργήθηκε από ειδικούς με πάνω από 20 χρόνια επιτυχίας στον διεθνή στοιχηματικό τομέα.

Ήρθε για να αλλάξει το παιχνίδι στον στοιχηματισμό προσφέροντας μια αναβαθμισμένη, με επίκεντρο τον παίκτη, ασφαλή και ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχηματισμού σε περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας!

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE