Τραγωδία στην Πάφο: Ξεψύχησε 7χρονο παιδάκι – Ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα

Τραγωδία στην Πάφο: Ξεψύχησε 7χρονο παιδάκι – Ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα

Σε νέα καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, αναφορικά με τον θάνατο 7χρονου παιδιού που νοσηλευόταν με γαστρεντερίτιδα.

Νέες βολές Φαίδωνα για το ΓΝ Πάφου: «Πλέον αποδεδειγμένα κινδυνεύουν ζωές - Έχουν χαθεί και μερικές»

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως «απεβίωσε παιδάκι 6 χρονών σήμερα το πρωί από την Πάφο το οποίο είχε γαστρεντερίτιδα πριν 5 μέρες. Πήγε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και επειδή ήταν ανίκανοι να χειριστούν το περιστατικό και επειδή δεν είχε κρεβάτι το έστειλαν στην Λευκωσία μετά από 2 και πλέον ώρες. Κάποιοι δεν σέβονται ούτε τις ζωές μικρών παιδιών. Τεράστιες είναι οι ευθύνες αυτών που αφήνουν το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε αυτή την τραγική κατάσταση ανεπάρκειας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.