Τραγωδία στην Πάφο: Ξεψύχησε 7χρονο παιδάκι – Ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα

Τραγωδία στην Πάφο: Ξεψύχησε 7χρονο παιδάκι – Ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα

Σε νέα καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, αναφορικά με τον θάνατο 7χρονου παιδιού που νοσηλευόταν με γαστρεντερίτιδα.

Νέες βολές Φαίδωνα για το ΓΝ Πάφου: «Πλέον αποδεδειγμένα κινδυνεύουν ζωές - Έχουν χαθεί και μερικές»

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως «απεβίωσε παιδάκι 6 χρονών σήμερα το πρωί από την Πάφο το οποίο είχε γαστρεντερίτιδα πριν 5 μέρες. Πήγε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και επειδή ήταν ανίκανοι να χειριστούν το περιστατικό και επειδή δεν είχε κρεβάτι το έστειλαν στην Λευκωσία μετά από 2 και πλέον ώρες. Κάποιοι δεν σέβονται ούτε τις ζωές μικρών παιδιών. Τεράστιες είναι οι ευθύνες αυτών που αφήνουν το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε αυτή την τραγική κατάσταση ανεπάρκειας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE