Θάνατος 7χρονης: Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θάνατος 7χρονης: Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη και θρήνος προκάλεσε στο Παγκύπριο η είδηση του θανάτου του 7χρονου κοριτσιού που πέθανε ενώ νοσηλευόταν με γαστρεντερίτιδα.

Το τελευταίο αντίο της Γεωργίας Πέτρου θα γίνει την Πέμπτη στις 1:30 από τον ιερό ναό Χριστού Σωτήρος στην Τάλα.

Θερμή παράκληση της οικογένειας να φορέσουν όλοι λευκά ρούχα.

Εισφορές θα γίνονται προς τιμή της εκλιπούσας στον Σύνδεσμο: «Ένα όνειρο μια ευχή» και προς το Δημοτικό Σχολείο Τάλας που φοιτούσε η Γεωργία μας για τις ανάγκες του σχολείου.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE