Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Στέλιος Γεράνης

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Στέλιος Γεράνης

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Στέλιος Γεράνης το πρωί της Κυριακής (29/12).

Την είδηση έκανε γνωστή η Μαίρη Βιδάλη μέσα από συγκινητική ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι στο φως, φωτεινό μου πλάσμα. Χάθηκε τόσο νωρίς ένας χαρισματικός καλλιτέχνης και άνθρωπος ο Στέλιος Γεράνης. Για εμάς που είχαμε την τύχη να συναντηθούν πολλές φορές και πολλά χρόνια οι δρόμοι μας, θα θυμόμαστε όσο ζούμε την γλυκύτητα, το χιούμορ και το ταλέντο του. Κρίμα φίλε μου», έγραψε η ηθοποιός.

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί έφυγε ο Στέλιος μας. Θα σας ενημερώσουμε για την κηδεία τις επόμενες ημέρες» έγραψαν, επίσης, οι στενοί άνθρωποι του ηθοποιού στη δική του, προσωπική, σελίδα στα social media επιβεβαιώνοντας τη θλιβερή είδηση του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE