Εικόνες ντροπής: «Ακόμη μία στάση στην Ευρωπαϊκή μας Κύπρο» - Πρωταγωνιστούν…δύο σχισμένες καρέκλες - Βίντεο

Εικόνες ντροπής: «Ακόμη μία στάση στην Ευρωπαϊκή μας Κύπρο» - Πρωταγωνιστούν…δύο σχισμένες καρέκλες - Βίντεο

Απίστευτες εικόνες βλέπουμε στην Κύπρο του 2025.

Ακόμη μία «στάση» λεωφορείου πρωταγωνιστεί σε πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του alpha, «alpha Καλημέρα».

Στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού βρέθηκε η δημοσιογράφος, Ελένη Φανάρη δείχνοντας δύο σχισμένες καρέκλες οι οποίες τοποθετήθηκαν στη θέση που θα έπρεπε να βρίσκεται στάση λεωφορείου.

Στο συγκεκριμένο σημείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει ούτε στάση ούτε στέγαστρο και έτσι τοποθέτησαν δύο καρέκλες καθώς και μία σακούλα σκουπιδιών στο πλάι για να περιμένουν το λεωφορείο αφού στον συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει και πάρα πολλή κίνηση.

«Αυτή είναι ακόμη μία στάση στην Ευρωπαϊκή μας Κύπρο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού.

Δείτε το απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.