Υπόθεση κλοπής φωτοβολταϊκών: Αύριο η απόφαση Επ. Δικαστηρίου Πάφου για κράτηση ύποπτης

 Υπόθεση κλοπής φωτοβολταϊκών: Αύριο η απόφαση Επ. Δικαστηρίου Πάφου για κράτηση ύποπτης

Αύριο αναμένεται η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την κράτηση ή μη 62χρονης, ύποπτης σε διερευνώμενη υπόθεση κλοπής φωτοβολταικών πλαισίω.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής φωτοβολταικών πλαισίων, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, στις 24 Ιανουαρίου 2025, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες έρευνες σε οικίες και υποστατικά 30χρονου και 62χρονης, στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 10 πλάκες φωτοβολταϊκών, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς αριθμό, 46 φυσίγγια και τρία κλιματιστικά.

Εναντίον του 30χρονου και της 62χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Η 62χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο 30χρονος καταζητείται.

Σήμερα η 62χρονη παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, ωστόσο η απόφασή του Δικαστηρίου για την κράτηση της όχι, θα ανακοινωθεί αύριο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE