Ο Λευκός Οικός διαψεύδει το Reuters: Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τους Ουκρανούς πρόσφυγες - Είναι fake news

Ο Λευκός Οικός διαψεύδει το Reuters: Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τους Ουκρανούς πρόσφυγες - Είναι fake news

Ο Λευκός Οίκος διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ανακαλέσει το προσωρινό νομικό καθεστώς περίπου 240.000 Ουκρανών που κατέφυγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του πολέμου.

Το σχετικό ρεπορτάζ του Reuters ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον προγραμματίζει να αφαιρέσει το νομικό καθεστώς περισσότερων από 1,8 εκατομμυρίων μεταναστών από διάφορες χώρες, οι οποίοι εισήλθαν στις ΗΠΑ μέσω ανθρωπιστικών προγραμμάτων κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζο Μπάιντεν.

«Πρόκειται για άλλη μία ψευδή είδηση από το Reuters, βασισμένη σε ανώνυμες πηγές που δεν έχουν καμία ιδέα για το τι μιλούν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής», τόνισε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE