Θλίψη για τον θάνατο του 18χρονου Δημήτριου - Μάριου: Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο

Θλίψη για τον θάνατο του 18χρονου Δημήτριου - Μάριου: Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο

Συμπληρώνονται σε λίγες μέρες 40 ημέρες από τον αδόκητο θάνατο του Δημήτριου-Μάριου Λαγούδη από την Πάφο, ο οποίος απεβίωσε στις 23 Μαρτίου 2025, σε ηλικία 18 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια του 18χρονου θα τελέσει το Σάββατο 26 Απριλίου στις 16:00, στο κοιμητήριο Γεροσκήπου, επιμνημόσυνη δέηση και, με την ευκαιρία, καλεί τους φίλους του, τους συμμαθητές του, τους καθηγητές του, καθώς και όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του, να παραστούν.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου, θα ακολουθήσει καφές στην Πλατεία Γεροσκήπου, στη μνήμη του Δημήτρη.

Πηγή: pafospress

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE