LIFESTYLE

Star Κύπρος: Τελικά ποιες είναι οι προτεινόμενες για αποχώρηση; Δείτε τι έκαναν στη Λεμεσό! (VIDEO)

Star Κύπρος: Τελικά ποιες είναι οι προτεινόμενες για αποχώρηση; Δείτε τι έκαναν στη Λεμεσό! (VIDEO)

Τα φετινά καλλιστεία του MEGΑ βρίσκονται αισίως ένα μόλις βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη Star Κύπρος.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Αφού οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ήδη ανοικτές για όλες τις διαγωνιζόμενες, ουσιαστικά προτεινόμενες για αποχώρηση στον ημιτελικό της Κυριακής είναι… όλες!

Για να αποφασίσετε ποια φιναλίστ θέλετε να στηρίξετε με τη θετική σας ψήφο, δείτε προσεχτικά το βίντεο από το φιλανθρωπικό fashion show, που έγινε στις 30 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Οι διαγωνιζόμενες «άλωσαν» την πασαρέλα, δείχνοντας πως είναι έτοιμες να «πέσουν με τα μούτρα» στο χώρο της μόδας και του modeling.

Παρουσιάστρια του λαμπερού event ήταν η επίσης λαμπερή παρουσιάστρια του Mega, Άννα Μαρία Ευτυχίου κι εσείς μπορείτε να δείτε μοναδικές στιγμές από την επίδειξη μόδας που έγινε για στήριξη του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων του Aids, χάρη στην μοναδική στο είδος της Γιόλη Αριστοτέλους.

Εμείς που γνωρίζουμε καλά την εξαιρετική δουλειά της, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα για κάθε σημαντικό για σας event! She’s simply the best.

Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε 221 φωτογραφίες από το glam event

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top