LIFESTYLE

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Διαβάστε το αστρονομικό κόστος του κάθε επεισοδίου του «The Voice»

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Διαβάστε το αστρονομικό κόστος του κάθε επεισοδίου του «The Voice»

Δεν είναι τυχαίο που το «The Voice» θεωρείτο ένα show υπερπαραγωγή, απόδειξη το υπέρογκο κόστος προβολής του κάθε επεισοδίου του, το οποίο ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του και μας άφησε με ανοιχτό το στόμα!

Αν και φέτος δεν θα δούμε το μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό, μετά και την αποδέσμευση του καναλιού, όπως μάθαμε δια στόματος του παρουσιαστή του, Γιώργου Λιάγκα, ήταν πολλά, μα πάρα πολλά τα λεφτά για να δούμε όλο αυτό το υπερθέαμα. 

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Βλέπετε ας πούμε, οι απογευματινές εκπομπές γιατί φαίνονται λίγο πιο μίζερες; Γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να παράγουν πρωτογενές υλικό. Δεν έχουν τη δυνατότητα, γιατί δεν έχουν κάμερες, οπότε τι θα κάνουν; Θα παίξουν τι είπε ο Λιάγκας το πρωί, γι’ αυτό και μία τηλεκριτικός είπε πως μία εκπομπή θα πρέπει να λέγεται “Λόγω Λιάγκα”...Υπάρχει μία ανακύκλωση γιατί υπάρχει φτώχια. Γιατί όλοι έγραφαν τα καλύτερα για το “Voice”; Δεν το λέω επειδή ήμουν εγώ, γιατί εγώ είμαι και ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Έλεγαν τα καλύτερα γιατί ήταν ένα ακριβό show. Έκανε 150.000 ευρώ το επεισόδιο. Όταν βάζεις λοιπόν λεφτά, έχεις καλό αποτέλεσμα. Όταν η μία εκπομπή κοστίζει 10.000 ευρώ το επεισόδιο τι μπορείς να κάνεις;» αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top