Star Κύπρος: Τελικά ποιες είναι οι προτεινόμενες για αποχώρηση; Δείτε τι έκαναν στη Λεμεσό! (VIDEO)

Star Κύπρος: Τελικά ποιες είναι οι προτεινόμενες για αποχώρηση; Δείτε τι έκαναν στη Λεμεσό! (VIDEO)

Τα φετινά καλλιστεία του MEGΑ βρίσκονται αισίως ένα μόλις βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη Star Κύπρος.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Αφού οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ήδη ανοικτές για όλες τις διαγωνιζόμενες, ουσιαστικά προτεινόμενες για αποχώρηση στον ημιτελικό της Κυριακής είναι… όλες!

Για να αποφασίσετε ποια φιναλίστ θέλετε να στηρίξετε με τη θετική σας ψήφο, δείτε προσεχτικά το βίντεο από το φιλανθρωπικό fashion show, που έγινε στις 30 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Οι διαγωνιζόμενες «άλωσαν» την πασαρέλα, δείχνοντας πως είναι έτοιμες να «πέσουν με τα μούτρα» στο χώρο της μόδας και του modeling.

Παρουσιάστρια του λαμπερού event ήταν η επίσης λαμπερή παρουσιάστρια του Mega, Άννα Μαρία Ευτυχίου κι εσείς μπορείτε να δείτε μοναδικές στιγμές από την επίδειξη μόδας που έγινε για στήριξη του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων του Aids, χάρη στην μοναδική στο είδος της Γιόλη Αριστοτέλους.

Εμείς που γνωρίζουμε καλά την εξαιρετική δουλειά της, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα για κάθε σημαντικό για σας event! She’s simply the best.

Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε 221 φωτογραφίες από το glam event

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE