ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σπαραγμός της μητέρας του Βέργα: «Ο γιος μου κρατείται σε κοντέινερ με 5 εμπόρους ναρκωτικών»(VIDEO)

Ο σπαραγμός της μητέρας του Βέργα: «Ο γιος μου κρατείται σε κοντέινερ με 5 εμπόρους ναρκωτικών»(VIDEO)

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα δέχθηκαν την Τρίτη, 10/11, οι παρουσιαστές της εκπομπής του MEGA, «Έχεις Μέσον», Νατάσα Ιωάννου και Ονούφριος Σωκράτους.

Διαβάστε επίσης: -«Ωραίος» ο Βέργας! Τώρα και φοιτητής…

Διαβάστε επίσης: -Άρχοντας ο Βέργας… Πίνει καφέ μαζί με τους ΜΜΑΔίτες

Η μητέρα του τεως Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, Aναστασία, με τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή «Έχεις Μέσον», απάντησε σε προηγούμενο τηλεθεατή, ο οποίος «βγήκε» και είπε ότι «ο Βέργας είναι ελεύθερος».

Eπιμέλεια: Xριστιάνα Τσαγγάρη  

Η κυρία Αναστασία, συνταξιούχος δασκάλα, αφού αποκάλυψε ποια ήταν, κλαίγοντας και φανερά θυμωμένη, είπε ότι «ο Σάββας Βέργας, ζει 24 ώρες το 24ωρο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ,  μαζί με 5 εμπόρους ναρκωτικών. Καμία ελευθερία δεν έχει, ούτε έξω δεν βγαίνει. Ούτε στα 40 του πατέρα του που πέθανε δεν τον άφησαν να έρθει».

Παραδέχθηκε ότι ο γιος της έκανε λάθος. «Το ομολόγησε και επέστεψε τα λεφτά», πρόσθεσε. «Οι άλλοι τους οποίους κατονόμασε κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αναβάλλεται η μία δίκη πάνω στην άλλη και όλους όσοι ονόμασε είναι ακόμη έξω.»

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας  τέλος Οκτωβρίου ο τεως δήμαρχος… γιόρτασε μαζί με συγγενείς του, οι οποίοι έφεραν μάλιστα φρούτα και τούρτα (κάτι το οποίο απαγορεύεται), μέσα στο… κοντέινερ, στο οποίο εκτίει την ποινή του, τα γεννέθλια του γιου του.

Ο τεως Δήμαρχος, καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2015 σε έξι χρόνια φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δεκασμού δημόσιου λειτουργού και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οι οποίες σχετίζονται με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου. Βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων με έγκριση του Γενικού Εισαγγελέα και συγκατάθεση του ιδίου, για αυτό και δεν εκτίει την ποινή του στις Κεντρικές Φυλακές, αλλά σε άλλο χώρο.  

-Διαβάστε ακόμα: Δωρεάν διακοπές για τον Σάββα Βέργα – Σε μυστικό χώρο και με την φύλαξη της ΜΜΑΔ - Αυτό είναι το κράτος μας

-Διαβάστε ακόμα: Χτύπησε τον Βέργα συγκρατούμενος του για την καθαριότητα της τουαλέτας – Ακουγόταν μέχρι έξω το κλάμα του

Δείτε το video

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top