Επεισόδια στο Παφιακό: Στο κελί θα παραμείνει ο 23χρονος – Είχαν συλλήφθη άλλοι 4 νεαροί

Επεισόδια στο Παφιακό: Στο κελί θα παραμείνει ο 23χρονος – Είχαν συλλήφθη άλλοι 4 νεαροί

Υπό κράτηση θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου, ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας, ο 23χρονος που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οχλαγωγίας και άλλων αδικημάτων, που διαπράχθηκαν στην Πάφο, τα ξημερώματα της 30ης Μαρτίου 2025.

Πρόκειται για την πέμπτη σύλληψη, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού το προηγούμενο διάστημα είχαν συλληφθεί δύο 21χρονοι και δύο 24χρονοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πρόσωπα αυτά φέρονται να ενεπλάκησαν σε επίθεση κατά πετοσφαιριστών του Παφιακού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία τα ξημερώματα της 30ης Μαρτίου πέντε πρόσωπα, εξερχόμενα από νυχτερινό κέντρο στην Πάφο, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών.

Για σκοπούς εντοπισμού του 23χρονου, η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων, στις 2 Απριλίου 2025. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE