Αλυσίδα τρόμου στη Λεμεσό: Και τρίτη βομβιστική ενέργεια με φερόμενη συμμετοχή ανηλίκων

Αλυσίδα τρόμου στη Λεμεσό: Και τρίτη βομβιστική ενέργεια με φερόμενη συμμετοχή ανηλίκων

Στην έκρηξη βόμβας, που εξερράγη στις 26 Μαΐου σε μηχανουργείο, φέρονται να εμπλέκονται δύο από τους τέσσερις ανήλικους που τελούν υπό κράτηση, μαζί με έναν 23χρονο, σε σχέση με παρόμοιες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Οι τέσσερις ανήλικοι, δυο 17χρονοι, ένας 15χρονος και ένας 14χρονος, είχαν συλληφθεί αρχικά για τη ληστεία αρτοποιείου, που διαπράχθηκε στις 8 Ιουνίου, ενώ στην πορεία των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον τους για την έκρηξη βόμβας σε μπυραρία, στο Ζακάκι, στις 29 Μαΐου.

Δυο εκ των ανήλικων φέρεται να εμπλέκονται και στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο, στις 30 Μαΐου, ενώ για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις συνελήφθη και ένας 23χρονος, ο οποίος χθες τέθηκε υπό 6ήμερη προσωποκράτηση.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία για εμπλοκή δύο εκ των ανηλίκων και για την έκρηξη βόμβας στο μηχανουργείο 43χρονου, στις 26 Μαΐου, ενώ δεν αποκλείεται, στην πορεία, να προκύψουν στοιχεία για εμπλοκή των νεαρών και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE