Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: «Θα στηρίζουμε την τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη με όλα τα μέσα»

Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: «Θα στηρίζουμε την τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη με όλα τα μέσα»

Την ευκαιρία αναφερθεί για μία ακόμη φορά στη «τουρκική μειονότητα» στη Δυτική Θράκη εκμεταλλεύθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατο του πρώην βουλευτή Ροδόπης Σαδίκ Αχμέτ.

«Τιμώ τη μνήμη του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα επιτεύγματα των Τούρκων αδελφών μας στη Δυτική Θράκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από τον θάνατό του» έγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Χ.

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη με όλα τα μέσα που διαθέτουμε», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE