Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: «Θα στηρίζουμε την τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη με όλα τα μέσα»

Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: «Θα στηρίζουμε την τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη με όλα τα μέσα»

Την ευκαιρία αναφερθεί για μία ακόμη φορά στη «τουρκική μειονότητα» στη Δυτική Θράκη εκμεταλλεύθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατο του πρώην βουλευτή Ροδόπης Σαδίκ Αχμέτ.

«Τιμώ τη μνήμη του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα επιτεύγματα των Τούρκων αδελφών μας στη Δυτική Θράκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από τον θάνατό του» έγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Χ.

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη με όλα τα μέσα που διαθέτουμε», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE