Πυκνή ομίχλη «μπλόκαρε» το αεροδρόμιο Λάρνακας: Επτά πτήσεις προσγειώθηκαν στην Πάφο – Προβλήματα και στο check-in

Πυκνή ομίχλη «μπλόκαρε» το αεροδρόμιο Λάρνακας: Επτά πτήσεις προσγειώθηκαν στην Πάφο – Προβλήματα και στο check-in

Επτά συνολικά πτήσεις επηρεάστηκαν από πυκνή ομίχλη στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Πάφου, ενώ υπάρχει και τεχνικό πρόβλημα στο check in.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τη Hermes Airports διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων της Κύπρου αναφέρουν ότι μέχρι και τις 7 το πρωί σήμερα Σάββατο 26 Ιουλίου, λόγω της πυκνής ομίχλης που υπήρχε στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, επηρεάστηκαν συνολικά επτά πτήσεις, που προσγειώθηκαν τελικά στο αεροδρόμιο Πάφου.

Επίσης, λόγω προβλήματος που υπήρχε στη διεκπεραίωση του check in, για το οποίο γίνονται προσπάθειες να διορθωθεί, ορισμένες πτήσεις παρουσίασαν καθυστερήσεις, και οι αεροπορικές εταιρείες, σε συνεργασία με τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης προέβησαν σε διευθετήσεις για τους επιβάτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE