Chonkus Maximus: Ο παχουλός γατούλης απ’ τα Χανιά που έγινε τοποθεσία στο Google Maps

Chonkus Maximus: Ο παχουλός γατούλης απ’ τα Χανιά που έγινε τοποθεσία στο Google Maps

Αμέτρητοι τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την Κρήτη για να απολαύσουν την «κρυστάλλινη» θάλασσα, τις παραλίες και την εντυπωσιακή αρχιτεκτινική.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα άλλο, πιο ασυνήθιστο αξιοθέατο που προσελκύει τους επισκέπτες. Ο λόγος για τον Chonkus Maximus, τον παχουλό ασπρόμαυρο γάτο που έχει γίνει viral.

Έχει γίνει τόσο διάσημος που έχει ακόμη και μια σημείωση στο Google Maps με 435 κριτικές που τον χαρακτηρίζουν ως «προορισμό που πρέπει να δει κανείς» και πολλοί τον αποκαλούν «θρύλο».

Ο Chonkus Maximus ζει στα Χανιά και οι άνθρωποι γνωρίζουν πλέον τις αγαπημένες κρυψώνες του, ενώ έχουν αρχίσει και να βιντεοσκοπούν την αναζήτησή τους για να τον βρουν – βέβαια αυτός τις περισσότερες φορές βρίσκεται ξαπλωμένος και χαλαρώνει στη σκιά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greek Visions (@greekvisions)

O αφέντης της Κρήτης

Οι επισκέπτες του γάτου μοιράζονται στα social media τις περιπέτειές τους στην αναζήτηση του δημοφιλούς αιλουροειδούς στο TikTok, με ορισμένους να τον περιγράφουν ως τον «απόλυτο αφέντη» της Κρήτης.

Ένας τουρίστας, @musings.2029, δημοσίευσε ένα βίντεο του Chonkus στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο έδειχνε τον γατούλη να σέρνεται κάτω από ένα αυτοκίνητο και να πλησιάζει τους ανθρώπους για να τον χαϊδέψουν, με το κείμενο: «Πέταξα από το Ηνωμένο Βασίλειο… μόνο και μόνο για να τον δω να κάνει την εμφάνισή του στο αγαπημένο του κρησφύγετο στην Κρήτη».

Τέλος, ο Chonkus Maximus φέρεται να μην ενοχλείται από το φαν κλαμπ του – το όποιο τον χαϊδεύει δίχως «αύριο».

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.