Θανατηφόρο στην Κισσόνεργα: Ντυμένοι στα λευκά στην κηδεία του 21χρονου Παναγιώτη – Δείτε φωτογραφία του

Θανατηφόρο στην Κισσόνεργα: Ντυμένοι στα λευκά στην κηδεία του 21χρονου Παναγιώτη – Δείτε φωτογραφία του

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 21χρονου  Παναγιώτη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Κισσόνεργα. 

Η κηδεία του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σιήκ θα τελεστεί την Πέμπτη 31 Ιουλίου, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα της Πάφου.

Παράκληση της οικογένειας του 21χρονου Παναγιώτη είναι όσοι θα παραστούν στην νεκρώσιμο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα άσπρα για τον ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο νέο.

Οι τεθλιμμένοι :

Γονείς : Μάριος Σιήκ, Μαρία Lacey, αδέλφια, παππούδες, γιαγιάδες και λοιποί συγγενείς.

Αντί Στεφάνων παράκληση είναι να γίνονται εισφορές για την οικογένεια

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE