Θανατηφόρο στην Κισσόνεργα: Ντυμένοι στα λευκά στην κηδεία του 21χρονου Παναγιώτη – Δείτε φωτογραφία του

Θανατηφόρο στην Κισσόνεργα: Ντυμένοι στα λευκά στην κηδεία του 21χρονου Παναγιώτη – Δείτε φωτογραφία του

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 21χρονου  Παναγιώτη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Κισσόνεργα. 

Η κηδεία του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σιήκ θα τελεστεί την Πέμπτη 31 Ιουλίου, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα της Πάφου.

Παράκληση της οικογένειας του 21χρονου Παναγιώτη είναι όσοι θα παραστούν στην νεκρώσιμο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα άσπρα για τον ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο νέο.

Οι τεθλιμμένοι :

Γονείς : Μάριος Σιήκ, Μαρία Lacey, αδέλφια, παππούδες, γιαγιάδες και λοιποί συγγενείς.

Αντί Στεφάνων παράκληση είναι να γίνονται εισφορές για την οικογένεια

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.