Αγώνας ζωής για τον 2χρονο Ανδρέα – Μεταφέρεται στη Γαλλία για μάχη με σπάνιο καρκίνο

Αγώνας ζωής για τον 2χρονο Ανδρέα – Μεταφέρεται στη Γαλλία για μάχη με σπάνιο καρκίνο

Ο μόλις δύο ετών Ανδρέας δίνει μια σκληρή μάχη με τη ζωή, έχοντας διαγνωστεί με ρετινοβλάστωμα στον δεξί οφθαλμό, μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου.

Η κατάσταση της υγείας του απαιτεί άμεση μετάβαση στη Γαλλία για εξειδικευμένη θεραπεία, με την οικογένεια να απευθύνει έκκληση για στήριξη.

Το Ίδρυμα «Νικόλας Θεολόγου» έχει ξεκινήσει εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης, καλώντας το κοινό να συμβάλει ώστε να καλυφθούν τα υπέρογκα έξοδα της θεραπείας και της μετάβασης.

Οι εισφορές μπορούν να κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του μικρού Ανδρέα, Μαρίας Χρυσάνθου, στην Ελληνική Τράπεζα (IBAN: CY66 0050 0171 0001 7110 9423 0001, BIC/SWIFT: HEBACY2N) ή απευθείας μέσω του Ιδρύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Απαντά για ΑΗΚ, «Κράτος Μαφία», ανασχηματισμό και ΔΗΚΟ - Βίντεο

Λετυμπιώτης: Απαντά για ΑΗΚ, «Κράτος Μαφία», ανασχηματισμό και ΔΗΚΟ - Βίντεο

Για μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE