Οδηγοί προσοχή: Κυκλοφοριακό χάος στις ορεινές περιοχές – Ποιους δρόμους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Οδηγοί προσοχή: Κυκλοφοριακό χάος στις ορεινές περιοχές – Ποιους δρόμους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 3.45 το απόγευμα της Παρασκευής, στον δρόμο Τροόδους-Πλατρών-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί, για σκοπούς αποσυμφόρησης της κυκλοφορίας, να χρησιμοποιούν και τα εναλλακτικά δρομολόγια προς τη Λεμεσό, μέσω Τριμίκλινης-Άγιο Μάμα-Καπηλειό-Κορφή-Απεσιά, καθώς και μέσω Μανδριών-Ομόδους-Καντού.

Στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών της Λευκωσίας και της Μόρφου η τροχαία κίνηση συνεχίζει κανονικά. Στην περιοχή Πεδουλά παραμένει κλειστή η μία λωρίδα του δρόμου Πεδουλά-Pinewood-Κακοπετριάς, όπου έχει ακινητοποιηθεί λεωφορείο, λόγω μηχανικής βλάβης.

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο οδικό δίκτυο των παραλιακών και αστικών περιοχών δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.