Θλίψη στη Λευκωσία: Έφυγε από τη ζωή ο Γιασεμής Χρυσαφής – Πότε θα γίνει η κηδεία

Θλίψη στη Λευκωσία: Έφυγε από τη ζωή ο Γιασεμής Χρυσαφής – Πότε θα γίνει η κηδεία

Θλίψη σκόρπησε στη Λευκωσία η είδηση του θανάτου του Γιασεμή Χρυσάφη από το Νικητάρι ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 80 ετών.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιασεμή Χρυσάφη το την Δευτέρα, 29 Ιουνίου στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Νικητάρι. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30. Η ταφή θα γίνει στο Νικητάρι.

Αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνουν εισφορές για την εκκλησιά Αποστόλου Ανδρέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE