Ο νεαρός πρίγκιπας που σιχαίνεται το χειροφίλημα (video)

Ο νεαρός πρίγκιπας που σιχαίνεται το χειροφίλημα (video)

Tο γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο ενός 12χρονου πρίγκιπα του Μαρόκου του αποίου απλά δεν του αρέσει να του φιλούν το χέρι. Και το αποφεύγει με ξεκαρδιστικό τρόπο!

Πρόκειται για τον 12χρονο Μουλάι Χασάν ο οποίος φθάνει με τη λιμουζίνα του σε επίσημη εκδώλωση, ντυμένος την πένα: Με παντελόνι, σακάκι, γραβάτα. Με το που κατεβαίνει από το αυτοκίνητο κάνει την απαραίτητη υπόκλιση στους στρατιωτικούς που τον περιμένουν και μετά αρχίζει τις χαιρετούρες με τους επισήμους. 

Ολοι τους σπεύδουν να του φιλήσουν το χέρι. Οπως φαίνεται όμως, το χειροφίλημα δεν είναι κάτι το ποίο αρέσει στον μικρό, ο οποίος απλά αποφεύγει τη διαδικασία τραβώντας το χέρι του! 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.