Ο νεαρός πρίγκιπας που σιχαίνεται το χειροφίλημα (video)

Ο νεαρός πρίγκιπας που σιχαίνεται το χειροφίλημα (video)

Tο γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο ενός 12χρονου πρίγκιπα του Μαρόκου του αποίου απλά δεν του αρέσει να του φιλούν το χέρι. Και το αποφεύγει με ξεκαρδιστικό τρόπο!

Πρόκειται για τον 12χρονο Μουλάι Χασάν ο οποίος φθάνει με τη λιμουζίνα του σε επίσημη εκδώλωση, ντυμένος την πένα: Με παντελόνι, σακάκι, γραβάτα. Με το που κατεβαίνει από το αυτοκίνητο κάνει την απαραίτητη υπόκλιση στους στρατιωτικούς που τον περιμένουν και μετά αρχίζει τις χαιρετούρες με τους επισήμους. 

Ολοι τους σπεύδουν να του φιλήσουν το χέρι. Οπως φαίνεται όμως, το χειροφίλημα δεν είναι κάτι το ποίο αρέσει στον μικρό, ο οποίος απλά αποφεύγει τη διαδικασία τραβώντας το χέρι του! 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.