ΠΑΡΑ-THEMA

24χρονο Γάλλο φέρεται να κλείνει η Ανόρθωση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

24χρονο Γάλλο φέρεται να κλείνει η Ανόρθωση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

19:45-Περίπτωση τύπου… Λαμπάν φέρεται να εξετάζει σοβαρά η «Κυρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ανόρθωση φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με 24χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος –όπως και ο κυπριοποιημένος μέσος- αποφάσισε να ξενιτευτεί νωρίς για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ο λόγος για τον 24χρονο Ζερεμί Μανζορό, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί φτερό της επίθεσης και βρίσκεται από το 2014 στο δυναμικό της Σλάβια Σόφιας, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 45 συμμετοχές και 11 γκολ.

Η Ανόρθωση, βάσει πληροφοριών, είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, κάτι που γνωρίζουν και άτομα της ποδοσφαιρικής πιάτσας της Βουλγαρίας.

Ο Μανζορό ξεκίνησε την καριέρα του από την γαλλική Ράιμ , ενώ το 2013 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη Βουλγαρία και στην Chernomorets Burgas, ενώ την επόμενη σεζόν εντάχθηκε στο δυναμικό της Σλάβια.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top