Η POLAR στο πλευρό της Κύπριας πρωταθλήτριας Ελπίδας Χριστοδουλίδου!

Η POLAR στο πλευρό της Κύπριας πρωταθλήτριας Ελπίδας Χριστοδουλίδου!

Το περασμένο καλοκαίρι η εταιρεία ρολογιών και παλμογράφων Polar.gr ξεκίνησε συνεργασία με τη κύπρια πρωταθλήτρια στίβου και γυμνάστρια Ελπίδα Χριστοδουλίδου.

Για 6 μήνες ήταν Fitness ambassador της Κύπρου μιας και η Χριστοδουλίδου είναι πτυχιούχος γυμνάστρια με Master. Προώθησε με μεγάλη επιτυχία το ρολόι A300 στο χώρο εργασίας της και όχι μόνο!

Από σήμερα ξεκίνησε μια ακόμα συνεργασία μεταξύ Χριστοδουλίδου και Polar στηρίζοντας τη με το καινούργιο ρολόι M400 το οποίο θα τη εξυπηρέτησει στη σωστή της προετοιμασία στο χώρο του στίβου μιας και είναι πρωταθλήτρια Κύπρου τα τελευταία 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.