Ελλάδα:Νεκρή γυναίκα πρώην αστυνομικού μετά από ληστεία στο σπίτι τους

Ελλάδα:Νεκρή γυναίκα πρώην αστυνομικού μετά από ληστεία στο σπίτι τους

Θανατηφόρα ληστρική επιδρομή με θύμα μία 59χρονη γυναίκα καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (07/02) στο Πασαλιμάνι.

Ένας 74χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και η 59χρονη σύζυγός του, επέστρεφαν από διασκέδαση, στο σπίτι τους στην οδό Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά. Ήταν 02:00, όταν πρώτα η 59χρονη ανέβηκε στο διαμέρισμα 5ου ορόφου, καθώς ο σύζυγός της πάρκαρε το αυτοκίνητό τους.

Όταν μπήκε στο σπίτι βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους. Την ακινητοποίησαν και την οδήγησαν σε δωμάτιο του σπιτιού όπου την κλείδωσαν. Ο 74χρονος ανεβαίνοντας και αυτός στο διαμέρισμα, ακινητοποιήθηκε από τους δράστες, οι οποίοι του έδεσαν τα χέρια με πλαστικά δεματικά (tire up) και τον έκλεισαν σε άλλο δωμάτιο.

Οι δράστες έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Όταν ο 74χρονος κατάλαβε ότι είχαν φύγει, λύθηκε και άρχισε να ψάχνει τη σύζυγό του. Όταν άνοιξε το δωμάτιο που την είχαν κλείσει οι δράστες, την βρήκε νεκρή.

Το θύμα, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, δεν έφερε εμφανή τραύματα, δεν ήταν δεμένη ή φιμωμένη.

Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατός της να προήλθε από παθολογικά αίτια συνεπεία της ληστείας, γιατί η άτυχη γυναίκα είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες, ή οι δράστες της έκλεισαν το στόμα για να μην φωνάξει προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Τα αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, ενώ συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερευνούν το διαμέρισμα για τον τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων των δραστών. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE