Τροχαίο Αγοράς Αγίου Αντωνιού: Αποκόπηκε μέχρι και ο τροχός της μοτοσυκλέτας του 23χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο Αγοράς Αγίου Αντωνιού: Αποκόπηκε μέχρι και ο τροχός της μοτοσυκλέτας του 23χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα, αφού ξημερώματα της Δευτέρας 15/2 δυο νεαροί στα φώτα της αγοράς Αγίου Αντνωνίου, στην Λευκωσία, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο ένας να νοσηλεύεται σοβαρά στο Γ.Ν Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα το τροχαίο ατύχημα το συνέβη στις 00:30 μ.μ μεταξύ ενός μοτοσικλετιστή ηλικίας 23 ετών και ενός 25χρονου οδηγού αυτοκινήτου.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική μονάδα του Γ.Ν Λευκωσίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ο μπροστινός τροχός της μοτοσυκλέτας αποκόπηκε καταδεικνύοντας την δύναμη με την οποία συγκρούστηκαν οι δυο νεαροί.

Η Αστυνομία εξετάζει τα αίτια του ατυχήματος ενώ αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγεία του 23χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στην Λευκωσία – Κρίσιμα 25χρονος μοτοσικλετιστής

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE