ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΑΠΑ: Μαλληκίδης ξανά στο Κακουργιοδικείο ως μάρτυρας κατηγορίας

ΣΑΠΑ: Μαλληκίδης ξανά στο Κακουργιοδικείο ως μάρτυρας κατηγορίας

Με την αντεξέταση του Ε. Μαλληκίδη συνεχίζεται η διαδικασία για την υπόθεση ΣΑΠΑ στο Κακουργιοδικείο Πάφου

Με την αντεξέταση του τέως Γενικού Διευθυντή του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ) Ευτύχιου Μαλληκίδη, συνεχίζεται σήμερα, στο Κακουργιοδικείο Πάφου, η δίκη για την υπόθεση του Συμβουλίου.

Ο κ. Μαλληκίδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί μετά την ομολογία του για χρηματισμό από τους εργολάβους του ΣΑΠΑ, και εκτίει ποινή φυλάκισης έξι χρόνων, έχει κληθεί για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, στην οποία κατηγορούνται ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Φειδίας Σαρίκας, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευστάθιος Ευσταθίου και Βάσος Βασιλείου και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιαηλής. 

Στην προηγούμενη δικάσιμο, ο κ. Μαλληκίδης αντεξετάστηκε από το συνήγορο υπεράσπισης του Γιώργου Μιχαηλίδη, δικηγόρο Χ. Χατζηλοϊζου, ωστόσο η αντεξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο κ. Μαλληκίδης απορρίπτει τη θέση ότι ο ίδιος οργάνωσε το κύκλωμα στο ΣΑΠΑ, τόσο κατά την περίοδο που Δήμαρχος Πάφου ήταν ο Φειδίας Σαρίκας, όσο και αργότερα, που στο πηδάλιο του Δήμου και του ΣΑΠΑ βρέθηκε ο Σάββας Βέργας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top