LIFESTYLE

4 Απριλίου: Νέα εποχή για την κυπριακή tv! Τι να περιμένουμε;

4 Απριλίου: Νέα εποχή για την κυπριακή tv! Τι να περιμένουμε;

Πολλά... μιας και οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών του νησιού θέλουν να μας εντυπωσιάσουν, και να μας καθηλώσουν, έκαστος στη συχνότητά του...

Από τη μια στις 4 Απριλίου ρίχνεται στη μάχη του Χ- Factor. Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με τις φωνές από Κύπρο και Ελλάδα να χαρίζουν μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή. Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης δηλωνουν πανέτοιμοι με την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ να τρίβει τα χέρια της για την συμφωνία της…

Την ίδια μέρα αρχίζει επίσημα τη λειτουργία του ο νέος τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου. Πρόκειται για τηλεοπτικό κανάλι παγκύπριας εμβέλειας το οποίο με ναυαρχίδα το πρόγραμμα του Alpha στην Ελλάδα και με ενημερωτικές εκπομπές κυπριακής παραγωγής σε όλες τις ζώνες, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ο Alpha Κύπρου θα αποτελεί τη νέα ποιοτική επιλογή του τηλεθεατή.

Το ενημερωτικό πρόγραμμα, που θα είναι κυπριακής παραγωγής θα αγγίζει περίπου τις έξι ώρες ημερησίως. Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, «Alpha News», θα παρουσιάζει ο Αντρέας Κημήτρης, το μεσημβρινό μαγκαζίνο, «Alpha Ενημέρωση», θα παρουσιάζουν ο Κυριάκος Πιερίδης και η Κατερίνα Κωνσταντίνου, ενώ την καθημερινή πρωινή εκπομπή, «Κάθε μέρα άλλη μέρα» θα παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Δημόπουλος και Δήμητρα Μακρυγιάννη.

Για να δούμε τι άλλο θα μας ετοιμάσουν τα κυπριακά κανάλια...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top