ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το τροχαίο στο Παραλίμνι τους βγήκε διάρρηξη οικίας Αστυνομικού!

Το τροχαίο στο Παραλίμνι τους βγήκε διάρρηξη οικίας Αστυνομικού!

Μεθυσμένος 20χρονος, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο στο Παραλίμνι τελικά ήταν διαρρήκτης! Το σπίτι που έκλεψε ήταν μάλιστα Λοχία!

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5.40 τα ξημερώματα το Σάββατο, 25 Μαρτίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, ότι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι.


Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου από εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν, ότι δέκα λεπτά νωρίτερα, ο 20χρονος Δ.Σ. ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον συγκεκριμένο δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε υαλοπίνακα παρακείμενου καταστήματος και να ακινητοποιηθεί. 


Ο 20χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης με τελική ένδειξη 54μg αντί 9mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο (για την ηλικία του), καθώς επίσης διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε το εν λόγω όχημα χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.


Από εξετάσεις που ακολούθησαν, εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένας κουμπαράς με κέρματα, για τον οποίο ο 20χρονος δεν έδινε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.


Λόγω της συμπεριφοράς του υπόπτου, μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν τη γύρω περιοχή (όπου σημειώθηκε το δυστύχημα) και σε απόσταση 100 περίπου μέτρων εντόπισαν μια τηλεόραση, τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά αντικείμενα, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 4 χιλιάδες ευρώ. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποτελούσαν προϊών διάρρηξης και κλοπής από κατοικία Λοχία, που υπηρετεί στον Αστυνομικό Σταθμό Αμμοχώστου.


Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top