ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλαλούμ – αλαλούμ στον ΔΗΣΥ: Διέγραψε την ανάρτηση παραίτησης του ο Γιαννάκη – Ανατροπή στην ανατροπή - Περιμένει στη γραμμή η Αννίτα

Αλαλούμ – αλαλούμ στον ΔΗΣΥ: Διέγραψε την ανάρτηση παραίτησης του ο Γιαννάκη – Ανατροπή στην ανατροπή - Περιμένει στη γραμμή η Αννίτα

Σε σήριαλ πολλών όσκαρ μετατράπηκε η κατάρτιση ψηφοδελτίου στον ΔΗΣΥ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αρχικά μεγάλος αναβρασμός προκλήθηκε στη βάση του κόμματος αλλά και σε υποψηφίους με την αλλαγή των στελεχών που θα κατέλθουν στις εκλογές, από τις αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος την Τρίτη 5/4.

Οι αντιδράσεις των «συναγερμικών» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ενδεικτικές ενώ μέχρι και υποψήφιες του κόμματος άσκησαν κριτική για την ανατροπή των αποτελεσμάτων από την ηγεσία.

Έξαλλοι οι «Συναγερμικοί» κράζουν την ηγεσία τους – «Ντροπή σας, ασέβεια, γλύφτες» οι εκφράσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά από την γενικότερη κατακραυγή, ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιαννάκης Γιαννάκη ο οποίος πήρε τη θέση της Αννίτας Δημητρίου στο ψηφοδέλτιο  μετά από την παραίτηση της ανήρτησε στο facebook κείμενο με το οποίο απέσυρε την υποψηφιότητα του.

«Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να αποδεχτώ την απόφαση του ΠΓ του ΔΗΣΥ» αναφέρει ο Γιαννάκης

Μια ώρα μετά ο κ. Γιαννάκη διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση θολώνωντας ακόμη περισσότερο το τοπίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η Αννίτα Δημητρίου βρίσκεται σε αναμονή για να ενημερωθεί από την ηγεσία του κόμματος για το τι μέλλει γενέσθαι και αν τελικά θα πάρει εκ νέου την θέση του κ. Γιαννάκη ή αν ο ίδιος μετάνιωσε.

Η εικόνα πάντως που εκπέμπει ο ΔΗΣΥ το τελευταίο 48ωρο δεν θυμίζει κόμμα σταθερότητας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάββια Ορφανίδου και Ξένια Κωνσταντίνου «πυροβολούν» Αβέρωφ και κάνουν λόγο για πολιτικά παρασκήνια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top