LIFESTYLE

Πιάστηκαν στα χέρια Γεωργούλης- Σωτηροπούλου!

Πιάστηκαν στα χέρια Γεωργούλης- Σωτηροπούλου!

Μπορεί να αρνούνται κατηγορηματικά πως έχουν σχέση, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να ανεβάζουν κάθε τρεις και λίγο φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram!

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου διανύουν μία πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή τους. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και επαγγελματικά, αφού θα παίξουν μαζί σε μια δραματική ταινία. Μάλιστα αυτό το διάστημα βρίσκονται σε πυρετό προβών.

«Ετοιμάζουμε μια δραματική ταινία με την Τόνια Σωτηροπούλου. Είναι πολύ καλή η συνεργασία που έχουμε. Είμαστε και πολύ καιρό που είμαστε φίλοι, τριβόμαστε και υπάρχει μεγάλη ανταλλαγή...», είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο ηθοποιός και όπως φαίνεται οι δυο τους δεν σταματούν να εργάζονται σκληρά ακόμη και τη νύχτα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης χθες το βράδυ ανέβασε στο Instagram του την παρακάτω φωτογραφία που το αποδεικνύει και τα likes έπεσαν βροχή!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top