ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!

13:01-Σέρβοι εκτελεστές ήρθαν στην Κύπρο στα μέσα Απριλίου για να εκπληρώσουν συμβόλαιο θανάτου! Στόχος, αρχηγός φατρίας στο νησί μας. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτή η είδηση στην προκειμένη περίπτωση. Ενώ η κυπριακή Αστυνομία ήταν πλήρως ενημερωμένη και θα μπορούσε να χειριστεί υποδειγματικά την υπόθεση, όλες οι πληροφορίες διέρρευσαν σε φατρίες του κυπριακού υποκόσμου!

Του Φάνη Μακρίδη

Πλήρως εκτεθειμένη
Τα γεγονότα αφήνουν πλήρως εκτεθειμένη την κυπριακή Αστυνομία, η οποία είχε όλες τις πληροφορίες και θα μπορούσε να κάνει σημαντικές συλλήψεις. Ωστόσο, οι λανθασμένοι χειρισμοί που στην προκειμένη ήταν η διαρροή πληροφοριών, αφαίρεσε από την Αστυνομία μια ευκαιρία να περιορίσει τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στην Κύπρο και να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας.

Τον πληροφόρησε ότι τον παρακολουθούν
Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή…

Τον Μάρτιο (2016) η κυπριακή Αστυνομία ενημερώθηκε από την Ιντερπόλ και τις σερβικές Αρχές ότι στις 16 Απριλίου θα αφιχθούν στα εδάφη της κυπριακής Δημοκρατίας μέσω κατεχομένων δυο Σέρβοι, πληρωμένοι εκτελεστές, για να βγάλουν από τη μέση αρχηγό φατρίας.

Φέρονται να είχαν «στρατολογηθεί» από άτομο αντιμαχόμενης φατρίας της Κύπρου, μέσω τρίτου προσώπου στη Σερβία.

Όπως διαπιστώθηκε από τις παρακολουθήσεις των σερβικών αρχών, ο Κύπριος «εργοδότης» προειδοποίησε σε κάποια στιγμή τον σύνδεσμό του στην Σερβία, πως «η Αστυνομία της χώρας σου σε παρακολουθεί».

Πληροφορία που ο Κύπριος «εργοδότης» μπορούσε να γνωρίζει μόνο από… αστυνομικές πηγές.

Τους «παρέλαβε» άνθρωπος του αρχηγού της φατρίας που ήταν στόχος!
Όταν στις 16 Απριλίου αφίχθηκαν οι δυο εκτελεστές στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, δεν τους υποδέχθηκε άνθρωπος της κυπριακής φατρίας που φέρεται να τους προσέλαβε, αλλά άτομο της φατρίας ο αρχηγός της οποίας ήταν ο στόχος τους! Εκεί τους ενημέρωσε ότι γνωρίζει τι ακριβώς ήρθαν να κάνουν. Έτσι ματαιώθηκαν τα σχέδια των προαναφερθέντων και επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη με την επόμενη πτήση. Με απλά λόγια, και η άλλη φατρία είχε –επίσης- καλές… αστυνομικές πηγές.

Ενημερωμένη η Interpol
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Ιντερπόλ είναι ενημερωμένη για όλα τα πιο πάνω (που θυμίζουν σενάριο ταινίας δράσης), θεωρώντας πως οι κυπριακές και σερβικές αρχές έχουν κάνει σοβαρά λάθη στον χειρισμό της όλης υπόθεσης. Όλα αυτά, ασφαλώς, είναι εις γνώσιν των κυπριακών αρχών.

Αν οι κινήσεις των εκτελεστών παρακολουθούντο από την Αστυνομία, τότε θα ήταν δυνατή η συγκέντρωση περισσότερων πληροφοριών και η αξιοποίησή τους, αλλά και ταυτόχρονα η έγκαιρη ματαίωση του εγκλήματος. Οι διαρροές σε τόσο πρώιμο στάδιο, ωστόσο, απέτρεψαν αυτό το ενδεχόμενο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top