ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο μετά από τροχαίο ατύχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο μετά από τροχαίο ατύχημα

Βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/05) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος της Κτηνοτροφικής περιοχής Κολοσσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δυο Γεωργιανοί ηλικίας 28 και 27 χρονών ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο 27χρονος συνοδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση.

Λόγω της κατάσταση του 27χρονου, μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνομένος, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του σώμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE