ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο μετά από τροχαίο ατύχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο μετά από τροχαίο ατύχημα

Βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/05) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος της Κτηνοτροφικής περιοχής Κολοσσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δυο Γεωργιανοί ηλικίας 28 και 27 χρονών ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο 27χρονος συνοδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση.

Λόγω της κατάσταση του 27χρονου, μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνομένος, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του σώμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.