Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Όπως αναφέρει το Youweekly.gr, έγινε έξαλλος ο νεαρός Τάσος Γλιάτας όταν ο Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε τελευταία στιγμή να τον αφήσει εκτός live. Κάτι που τον έκανε να εκτοξεύσει χυδαίους χαρακτηρισμούς και να κλωτσάει τους τοίχους.
Πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά με εκείνον τα τηρεί μέχρι πρότινος σιγήν ιχθύος. Βλέποντας ωστόσο όλον αυτόν τον σάλο που ξέσπασε εναντίον του, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του.
Έτσι με μια ανάρτησή του ανέφερε πως πρόκειται για ένα μοντάζ του σταθμού, και πως στόχο είχαν να τον θίξουν παραποιώντας τα όσα είπε και έκανε. Δείτε την ανάρτησή του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις