ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό! Δίνουν μάχη οι γιατροί για να σώσουν το πόδι 39χρονου

Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό! Δίνουν μάχη οι γιατροί για να σώσουν το πόδι 39χρονου

Μάχη για να «σώσουν» το πόδι 39χρονου δίνουν οι γιατροί. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από χτύπημα τρακτέρ, ενώ μάζευε αλουμίνιο στην περιοχή Βατί.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου (7/5) όταν μεγάλο τρακτέρ του Δήμου Λεμεσού κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτύπησε 39χρονο που  βρισκόταν στον σκουπιδότοπο της περιοχής Βατί για περισυλλογή αλουμινίου, ιδιωτικής εταιρίας.

Ο 39χρονος  χτυπήθηκε με μεγάλη δύναμη στο γόνατο, με αποτέλεσμα το χτύπημα να του συνθλίψει το πόδι του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και μετά εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και εισήχθη στο χειρουργείο.

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να του σώσουν το πόδι.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού σταθμού Καλού Χωριού και λειτουργοί του τμήματος επιθεώρησης εργασίας ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου αυτού εργατικού ατυχήματος.

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top