ΚΟΣΜΟΣ

Τεράστιος καρχαρίας τραυμάτισε γυναίκα θανάσιμα

Τεράστιος καρχαρίας τραυμάτισε γυναίκα θανάσιμα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από τεράστιο καρχαρία, ο οποίος σύμφωνα με περιγραφές μαρτύρων ήταν μεγαλύτερος από το σκάφος τους, κοντά στη δυτική πόλη Περθ της Αυστραλίας, την Κυριακή (5/6).

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η επίθεση έγινε μόλις δύο ημέρες αφότου 29χρονος σέρφερ πέθανε ως αποτέλεσμα επίθεσης καρχαρία στην οποία έχασε το πόδι του στην ίδια περιοχή.

Η Αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας ανέφερε ότι η γυναίκα – η οποία φέρεται να είναι 60χρονη δύτης – είχε υποστεί «σημαντικά τραύματα που συνάδουν με επίθεση καρχαρία».

Ο επιθεωρητής Ντάνι Μάλιγκαν πρόσθεσε ότι τρεις ψαράδες που προσπάθησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα και το σύντροφό της περιέγραψαν τον καρχαρία ως πιο μακρύ από το σκάφος τους μήκους 5,3 μέτρων.

Είπε ότι ο σύντροφος της γυναίκας στην κατάδυση ένοιωσε «κάτι να περνά δίπλα του» όταν ήταν στο νερό.

Όταν έφτασε στην επιφάνεια είδε ότι υπήρχε αναταραχή στο νερό και τότε ακόμη ένα σκάφος έφτασε για να τον τραβήξει έξω από το νερό. «Ήταν τότε που έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά και θανάσιμα τραύματα», ανέφερε ο κ. Μάλιγκαν σύμφωνα με το Αυστραλιανό Ραδιοφωνικό Ίδρυμα .

Δεδομένης της φύσης των τραυμάτων και του χώρου όπου διαδραματίστηκε το περιστατικό είναι πιθανόν να ευθύνεται μεγάλος λευκός καρχαρίας μεγαλύτερος από τρία μέτρα σε μέγεθος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Αλιείας.

Οι παραλίες της περιοχές έκλεισαν για το κοινό μετά το περιστατικό.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top