«Υπάρχει μαρτυρία που αθωώνει τον Κρασοπούλη και την Σκορδέλη» - ΕΓΓΡΑΦΟ

«Υπάρχει μαρτυρία που αθωώνει τον Κρασοπούλη και την Σκορδέλη» - ΕΓΓΡΑΦΟ

Ηχηρό μήνυμα από την οικογένεια των Έλενας Σκορδέλη και Τάσου Κρασοπούλη στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης: Φόνος Άντη Χατζηκωστη: Απορρίφθηκε η έφεση της Σκορδέλη

Δίπλα στην Σκορδέλη η οικογένειά της – Η στιγμή πριν μπει στην κλούβα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φόνος Άντη Χατζηκωστή – «Νεφελώδη τα επιχειρήματα για τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα»

Σύμφωνα με επιστολή η οποία φέρει την υπογραφή της αδερφής  των προαναφερθέντων που ως γνωστόν καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του εκτελεστικού συμβούλου του Sigma Άντη Χατζηκωστή, υπάρχει μαρτυρία που αθωώνει και τους δυο.

Η Ειρήνη Κρασοπούλη που υπογράφει την επιστολή, καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα και τις αρμόδιες αρχές να κινηθούν αναλόγως και να ξανανοίξουν την υπόθεση.



«Ζητούμε να ακουστεί η μαρτυρία που ανατρέπει την απόφαση του κακουργιοδικείου» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Η επιστολή:





Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.