Είναι γεγονός, η πρώτη επαγγελματική Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ)

Είναι γεγονός, η πρώτη επαγγελματική Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ)

Την 1η Ιουλίου αρχίζει η νεοσύστατη ομάδα επαγγελματιών βατραχανθρώπων.

Υπογράφουν την Τετάρτη 15/6 τα πρώτα συμβόλαια οι πρώτοι επαγγελματίες ΟΥΚ. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδα Φιλελεύθερος (15/6-Τετάρτη) οι πρώτοι επαγγελματίες οπλίτες είναι πλέον γεγονός. Η εν λόγω απόφαση λήφθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο αλλά οι προσλήψεις καθυστέρησαν έτσι ώστε να εναρμονιστούν τα συμβόλαια τους με τους άλλους 3000 χιλιάδες οπλίτες. 

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Υπουργείου Άμυνας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, να μην έχουν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης, να είναι απόφοιτοι αναγνωρισμένης σχολής μέσης εκπαίδευσης, να είναι πτυχιούχοι υποβρύχιοι καταστροφείς και τέλος να είναι μέχρι 27 ετών.

Το συμβόλαιο τους θα είναι για ένα χρόνο ως δοκιμαστική περίοδος με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι και τρία χρόνια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE