ΠΑΡΑ-THEMA

Έχασε το «κελεπούρι» η ΑΕΛ! Περιζήτητος σε Αγγλία και Ευρώπη ο παιχταράς

Έχασε το «κελεπούρι» η ΑΕΛ! Περιζήτητος σε Αγγλία και Ευρώπη ο παιχταράς

Σε ηλικία 19χρονών ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής «κατέβηκε» στην Κύπρο από την β’ ομάδα της Porto, με την οποία την χρονιά 2011-12 κέρδισε το πρωτάθλημα στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου και γράφτηκε στον κατάλογο Β της ομάδας της Λεμεσού.

Όλοι μιλούσαν για ένα σπουδαίο ταλέντο και αυτό αποδείχτηκε σε πολλούς αγώνες με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να προσφέρει λύσεις τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ωστόσο όταν ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έκλεισε τα 21 κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Πόσο άδικο είχαν τελικά;

Ο λόγος για τον Έμπο Άντο τον νεαρό που πλέον αγωνίζεται στην Αγγλία και έχει κερδίσει με το σπαθί το μια θέση στην εντεκάδα της Port Vale (League 1) ενώ ο ίδιος από τον Νοέμβριο και μετά παραμένει παροπλισμένος εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού.

Ένας τραυματισμός ωστόσο που ο ίδιος φαίνεται να ξεπερνά και είναι έτοιμος να «μαγέψει» και πάλι στα γήπεδα είτε της Αγγλίας είτε κάποιας άλλης χώρας, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στην Μ. Βρετανία ο  23χρονος βιρτουόζος μεσοεπιθετικός είναι περιζήτητος σε Αγγλία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Να θυμίσουμε ότι και ο Πρόεδρος της ομάδας του αποκάλυψε ότι πριν τον τραυματισμό του η Τottenham ήταν έτοιμη να δαπανήσει 3.000.000 ευρώ(!!) για να τον κάνει δικό της.

Αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν αν ο Έμπο έμενε στην ΑΕΛ έπαιρνε ευκαιρίες και έπειθε με το ταλέντο του  ξένους μάνατζερ; Σίγουρα θα αποτελούσε  το κελεπούρι» για την ομάδα της Λεμεσού με σημαντικά έσοδα σε περίπτωση μεταπώλησής του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top