Ανάλυση: Κυβέρνηση του ενός: Η διαχείριση της φωτιάς με... εργαλεία επικοινωνίας
Σε μια περίοδο που η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις πιο σοβαρές φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών, η κυβέρνηση επέλεξε να απαντήσει... με απολογισμούς.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς του φίλους. Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τις βόλτες με το σκύλο του, την πρωινή του βόλτα, την προπόνησή του στο γυμανστήριο, ακόμα και το ταξίδι του στο Αγρίνιο με το sport του αυτοκίνητο.
Ο κριτής των καλλιστείων του Mega Κύπρου την Παρασκευή (22/7) μετά την προπόνησή του, μπήκε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε για Αγρίνιο. Αλλά προφανώς κάτι ξέχασε να φορέσει, αφού όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι με την πετσέτα τυλιγμένος στο κάτω μέρος, ενώ από πάνω δεν φορά τίποτα.
Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να κατέβει από το αυτοκίνητο…
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις