ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Την ικέτευα να μην πάει στην Κύπρο» - Συγκινεί η μάνα της 22χρονης που πέθανε στην Αγ. Νάπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Την ικέτευα να μην πάει στην Κύπρο» - Συγκινεί η μάνα της 22χρονης που πέθανε στην Αγ. Νάπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινητικά τα λόγια της 51χρονος μητέρας της 22χρονης καλλονής που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στον δρόμο Αγίας Θέκλης – Αγίας Νάπας στις 6 Ιουλίου.

Η Linda Rogers, μάνα της Λίντια Λέβινσον που δούλευε ως συνοδός γκρουπ τουριστών στην Κύπρο, δήλωσε μεταξύ άλλων στην METRO: «Την ικέτευα να μην στην Κύπρο αυτή τη χρονιά.  Ήθελα να πάει στο Magaluf, όπου δούλεψε ένα χρόνο προηγουμένως. Είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα γινόταν. Οι κόρες μου θα ταξίδευαν για να την συναντήσουν την επόμενη εβδομάδα για να περάσουν χρόνο μαζί της. Αυτό συνήθιζαν να κάνουν όταν η Λίντια δούλευε στο εξωτερικό».

Η 51χρονη που έχει τρεις κόρες και έναν γιο, σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών της στο αγγλικό ΜΜΕ ανέφερε: «Ήταν ένα όμορφο, όμορφο  κορίτσι. Ακόμα είναι όμορφο κορίτσι. Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι αλήθεια, αλλά ξέρω πως είναι. Είναι τόσο δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Ήταν ενεργητική, αγαπούσε τη ζωή. Αγαπούσε τον κόσμο, της άρεσε η περιπέτεια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τραγωδία στην άσφαλτο! Νεκρή 22χρονη σε θανατηφόρο

Συγκίνηση στο Κόβεντρι για την 22χρονη καλλονή που πέθανε στην Αγία Νάπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Μέχρι και ποδοσφαιριστής της Premier League συνείσφερε για την μεταφορά της σορού της άτυχης κοπέλας

Συγκινεί η αδερφή της καλλονής που έχασε τη ζωή της στην Αγία Νάπα – VIDEO
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top