Ο γόης της κυπριακής tv έγινε επιχειρηματίας! Τον κατέκτησαν τα εστιατόρια!

Ο γόης της κυπριακής tv έγινε επιχειρηματίας! Τον κατέκτησαν τα εστιατόρια!

Θέλησε να ασχοληθεί με έναν χώρο που αγαπά εξίσου με την υποκριτική τέχνη, και πάντα στηρίζει...

Το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα έκανε πραγματικότητα τον Απρίλιο ο Μάνος Γαβράς. Ο  ηθοποιός αποφάσισε να συνεργαστεί με το restaurant «Nice ‘n’ easy» αλλά και με το «Nesaea», επιδιώκοντας κάτι διαφορετικό. Ο πρωταγωνιστής του Μπρουσκο θέλησε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, σ' έναν χώρο που αγαπά πολύ και πάντα στηρίζει.

Μάλιστα, έχει δώσει ιδέες τόσο για το μενού όσο και για κάθε σημαντική αλλαγή που ικανοποιεί τους πελάτες. Το concept είναι σταθερό: βιολογικό μενού μεσογειακής κουζίνας, σινεφίλ διακόσμηση και χαλαρή ατμόσφαιρα. Κάτι από τα πορτρέτα της Μέριλιν, του Φρανκ Σινάτρα, αλλά και κάποιες χαρακτηριστικές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου, οι πελάτες απολαμβάνουν πιάτα εμπνευσμένα από τις Κυκλάδες, με την υπογραφή του σεφ Χρήστου Αθανασιάδη.

Να πούμε ότι εγκαταλείπει το Μπρουσκο και σε πρόσφατη του συνέντευξη δήλωσε: «Χαίρομαι που η σειρά θα συνεχιστεί! Εγώ, όχι, δεν συνεχίζω», αποκάλυψε στο Τv Έθνος. Και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η πορεία του ρόλου. Θα μου λείψουν όλοι, τα “Μπρουσκάκια”, έτσι τους λέω εγώ. Θα μου λείψουν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου, η Βάνα Δημητρίου, όλοι οι συντελεστές της σειράς. Ήταν μια δουλειά που έκανε τον κύκλο της και ολοκληρώνεται υπέροχα. Ήταν μία από τις ωραιότερες εμπειρίες στη μυθοπλασία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE