ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχησαν οι νεαροί δράστες που πήγαν να κλέψουν εκκλησία - Τους πρόδωσαν τα γένια και το τατουάζ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχησαν οι νεαροί δράστες που πήγαν να κλέψουν εκκλησία - Τους πρόδωσαν τα γένια και το τατουάζ

Ένα τατουάζ στο χέρι αλλά και τα γένια τους, ήταν αυτά που πρόδωσαν τους διαρρηκτές εκκλησίας στη Λεμεσό.

Πήγαν να διαρρήξουν την εκκλησία της Αγίας Αναστασίας στα Πάνω Πολεμίδια αλλά ο πολίτης φάνηκε πιο έξυπνος από τους δράστες.

Όπως μας αναφέρθηκε, πολίτης κατήγγειλε στην Αστυνομία πως την Κυριακή (28/07) γύρω στις 9:30 το πρωί, αντιλήφθηκε όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία και του φάνηκε ύποπτο.

Μάλιστα του θύμισε πως το συγκεκριμένο όχημα το είχε ξαναδεί και σε άλλες εκκλησιές. Ο πολίτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως επειδή γνώριζε ότι είχαν γίνει κλοπές και διαρρήξεις και πιο παλιά στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

Με το που εισήλθε στην εκκλησία, βρήκε μπροστά του ένα νεαρό με γένια να κρατάει λεπτό μακρύ αντικείμενο και να προσπαθεί με μανία να πάρει τα χρήματα από το κουτί των εισφορών.

Ο δράστης με το που κατάλαβε πως ο πολίτης τον έκανε τσακωτό άρχισε να τρέχει. Την ίδια ώρα σε άλλη είσοδο της εκκλησίας βρισκόταν ακόμη ένα νεαρό πρόσωπο με γένια και με τατουάζ στο χέρι, ο οποίος κρατούσε «τσίλιες» μέχρι ο φίλος του αρπάξει τα χρήματα από το παγκάρι.

Όταν ο πολίτης βγήκε έξω αντιλήφθηκε πως και οι δυο δράστες με τα γένια εγκατέλειψαν την περιοχή.

Από εξετάσεις που έγιναν καθώς και με μαρτυρία που προέκυψε, δυο νεαρά πρόσωπα συνελήφθηκαν τη Δευτέρα (01/08) και  με δικαστικά εντάλματα τέθηκαν υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top